500 volgers op Instagram | Giveaway

Eind 2017 behaalde mijn Instagram account 500 volgers. Toen ik 250 volgers behaalde beloofde ik dat ik een giveaway, oftewel een winactie, zou geven bij 500 volgers. Vanaf nu kan je dus meedoen om een mooi pakketje te winnen.

Wat kan je winnen?

P1050708

Mijn trouwere lezers weten misschien al dat ik fan ben van de producten van The Body Shop. Ik koos enkele productjes uit die ik graag aan iemand van jullie zou willen cadeau doen. De producten zijn de volgende:

  • Zeep met de geur Pink Grapefruit: Deze zeep kan je gebruiken als handzeep, maar ook als zeep in de douche of in bad. Het is een blokje van 100 gram, dus als je het gebruikt als handzeep, zal je er lang over doen! De zeep is gemaakt van zaadolie van roze pompelmoes. Dit zou zorgen voor een zachtere huid.
  • 2 x Douchegel met de geuren Honeymania en Vineyard Peach: Ik koos er voor om twee douchegels cadeau te geven omdat ik deze heel fijn vind. Ik koos voor een perzikgeur en een honinggeur. Deze douchegels zijn zeepvrij. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van vetten zoals rundvet, olijfolie, palmolie, palmpitolie of kokosolie.
  • Een kleine geschenkverpakking met twee producten met mangogeur: In deze geschenkverpakking zit een handcrème en een lippenbalsem. De lippensbalsem verzacht en verzorgt je lippen. Daarnaast geeft deze lippenbalsem een mooie natuurlijke glans. De handcrème is niet vettig van textuur en verzorgt je handen perfect. Deze productjes zijn twee must haves voor in je handtas.

Wat moet je doen om te winnen?

Wil je dit pakketje winnen? Volg dan de onderstaande instructies om kans te maken.

  1. Volg me eerst en vooral op Instagram.
  2. Like de foto van de giveaway op Instagram.
  3. Laat in de reacties onder de foto op Instagram weten dat je meedoet en waarom jij graag dit pakketje zou willen winnen.

Je kan meedoen aan deze giveaway tot en met zondag 21 januari 2018. Om 14:00 u word de winnaar gekozen. Er is maar één winnaar. Deze giveaway is geldig in België én Nederland. Mis je kans zeker niet om dit pakketje te winnen.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

23 gedachten over “500 volgers op Instagram | Giveaway

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s