Eindelijk een foundation in de juiste kleur | Review

Afgelopen zaterdag gingen mijn vriend en ik solden shoppen in Mechelen, want na lange tijd kon ik weer eens gaan shoppen tijdens de eerste dagen dat de solden bezig zijn in de winter. Afgelopen jaren kon ik hier minder van genieten omdat de studieperiode van het hoger onderwijs exact op hetzelfde moment viel en dus ook mijn focus ergens anders lag.

Veel solden heb ik afgelopen zaterdag nog niet gescoord maar ik heb wel eindelijk iets gevonden waar ik al een tijdje naar op zoek was. Thuis had ik al twee foundations liggen maar die hadden niet de juiste kleur. Ze waren veel te donker te geel voor mijn huid. In de Hema vond ik eindelijk de juiste kleur.

Zelf ben ik geen persoon dat nood heeft een dikke laag make up, dus koos ik voor de natural skin foundation. Deze foundation heeft een natuurlijk effect en geeft een lage tot middelmatige dekking. Omdat ik vooral in de winter vrij bleek ben, koos ik voor de lichtste tint 01. Wie nog bleker is dan mij (ja, dat kan!), zal de perfecte kleur niet vinden bij Hema.

De foundation geeft inderdaad niet heel veel dekking maar zorgt er wel voor dat veel roodheden in het gezicht worden gecamoufleerd. Ik heb veel last van rode wangen en dit is minder wanneer ik deze foundation draag. Ik denk dat ik geluk heb met het vinden van de juiste tint van foundation bij Hema, want de tint 01 past perfect bij mijn huidskleur.

Hieronder zie je een voor- en een nafoto.

Deze foundation kost €4.25 en is ook te verkrijgen op de site van Hema.

Ik ben zeer tevreden over deze foundation.

Welke foundation gebruiken jullie?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

9 gedachten over “Eindelijk een foundation in de juiste kleur | Review

  1. Ik gebruik geen foundation. Wat ik ook probeer qua soort foundation of manier van aanbrengen, het is niet echt een verbetering, zeker niet als ik een paar uur verder ben. Helaas ☹

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s