De snack tag

Het is al twee weken geleden dat ik nog eens een tag heb ingevuld. Tijd om nog eens een nieuwe in te vullen. Deze keer tagde Lazy Bird me in de snack tag (hier vindt je haar versie).

Wat is je favoriete fastfoodrestaurant?
Als Pizza Hut tot de categorie fastfoodrestaurants behoort, dan is mijn antwoord: PIZZA HUT! Ik ben verzot op pizza’s en eigenlijk niet zo zot op hamburgers van de ketens McDonalds, Quick of Burger King. Van de laatste voelde ik me ook eens niet zo goed toen ik op reis was in Ecuador. Hamburgers eet ik liever in een restaurant waar men burgers klaarmaken van een betere kwaliteit. Niet mis te verstaan; ook echte Italiaanse pizza’s kunnen me goed smaken maar ik vind Pizza Hut net wat kwaliteitsvoller dan McDonalds, Quick en Burger King.

Zoete of zoute popcorn?
Zoete popcorn! Ik ben eerst en vooral een zoetebek. Daarnaast is het een gewoonte dat we vroeger, als we kind waren, zoet popcorn kregen. Al kregen we niet vaak popcorn!

Wat is je favoriete ijsje?
Een beetje zelf ontwerpen: vanille ijs met Nesquik poeder.

Beschrijf de allerlekkerste taart die je ooit gehad hebt.
Dit is eigenlijk een cake; niet echt een taart. De chocoladecake die mijn mama altijd maakt is super lekker. In deze cake zit veel chocolade in en daar ben ik wel fan van. Als ik echt een taart moet kiezen is het smurfentaart (of noemen wij thuis dit alleen zo?). Dit is een soort slagroomtaart met witte chocoladeschilfers op.

smurfentaart

Thuisbezorgd.nl of zelf iets te snacken maken?
Thuisbezorgd.nl bestaat natuurlijk niet in België. Ik verkies toch om mijn snackje zelf te maken dan dat ik iets laat thuis bezorgen. Dan kies ik sneller hoeveel ik van iets eet.

Ga je voor een kaasplankje of een schaaltje M&M’s?
M&M’s! Ik ben gek op chocolade. Al kan kaas me zeker ook smaken.

Nog even een gekke anekdote: bij mijn vriend in de buurt (we wonen nog niet samen) is een halletje met automaten, zo een 24 uren shop. Op een gegeven moment heb ik zoveel zin in gewone M&M’s (uit de bruine zak), dus ga ik naar die 24 uren shop. De automaten in dat halletje werken als het volgt: je maakt je keuze, je werpt de muntstukken in de automaat en de balkvormige bak gaat het product halen. Toevallig lag er een zak chips op die bak (niet in de bak, maar er op). Deze zak chips zorgde ervoor dat de bak niet helemaal tot boven kon reiken. En waar stonden de M&M’s? Helemaal op de bovenste rij. Super zielig dat ik geen M&M’s kon kopen. 😀

menm

Wat is je favoriete tussendoortje?
Tegenwoordig eet ik graag frambozen als tussendoortje, ook al is het het seizoen er niet voor. Frambozen doen me steeds denken aan de film van Amélie Poulain.

am2

Warme of koude appeltaart?
In de winter graag warme appeltaart gecombineerd met een bolletje vanille ijs. In de zomer graag een koude appeltaart.

Wat bestel je het liefst op een terrasje?
Tegenwoordig drink ik graag cava.

Welke snack ligt er naast je frieten?
Ik neem vaak een raguzi. Ook neem ik soms wel eens een kipcorn of een Bicky Burger.

Wat is je favoriete chipssmaak?
Gewoon de twee meest standaard smaken; zout en paprika.

 

Ik vond het zeker en vast een hele toffe tag om in te vullen. Hopelijk leerden jullie me hierdoor beter kennen.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

10 gedachten over “De snack tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s