Mijn 7 meest gebruikte apps | Opgesomd

Tegenwoordig zit iedereen altijd op zijn smartphone bezig. Het is de verslaving van deze tijd. Ik geef het toe, ik ben er ook verslaafd aan. Maar ik verdoezel het onder het feit dat ik het nodig heb voor mijn blog. Graag deel ik met jullie de apps die ik tegenwoordig het meest gebruik.

1. Instagram

Dit is de app die ik veruit het meeste gebruik. Zo heb ik er twee accounts op, mijn persoonlijk account dat op privé staat en een account rond mijn blog. Ik vind het geweldig om via Instagram promotie te maken en dingen te delen rond mijn blog. Dit probeer ik een beetje gescheiden te houden van wat meer persoonlijke dingen. Zo heb ik mijn persoonlijk account al iets langer waardoor er heel veel foto’s op staan die niets met mijn blog te maken hebben. Ik vind het ook geweldig om gewoon door Instagram te scrollen om ideetjes op te doen voor mijn blog (via mijn blogaccount) en om te zien waar vrienden en kennissen zich tegenwoordig mee bezig houden (via mijn persoonlijk account). Je kan me op instagram volgen op mijn blogaccount via deze link.

2. Facebook en 3. Messenger

Ook Facebook gebruik ik vaak om te weten te komen wat er rondom me gebeurt of om promotie te maken rond mijn blog. Tof vind ik aan Facebook dat ik sneller in contact kom met medebloggers. Zo ben ik bijvoorbeeld kunnen starten met de reisinterviews enkele maanden geleden. Ook het vragen van hulp via deze Facebookgroepen voor bloggers is iets wat ik als positief. Daarnaast is Facebook voor mij een manier om contacten te leggen. De bijbehorende app Messenger is dus ook één van mijn meest gebruikte en favoriete apps.

4. WordPress

Een tijdje geleden ontdekte ik dat WordPress ook een app heeft. Deze downloadde ik meteen. Dit is zeker een must als je met WordPress werkt. Ik sta graag dicht bij mijn lezers en heb graag snel contact met hen. Door het gebruiken van de app, kan ik op momenten dat ik mijn laptop niet bij heb, sneller reageren op reacties van mijn lezers. Ook hou ik graag een beetje mijn statistieken in de gaten (wat natuurlijk niet het belangrijkste is als niet professionele blogger).

5. Outlook en 6. Smartschool

Het is voor mijn werk en voor mijn blog een must om ten allen tijden mijn mails en berichten te kunnen checken. Outlook wordt zowel voor mijn job als leerkracht gebruikt als voor mijn blog. Smartschool gebruik ik logischer wijs enkel voor mijn job.

7. Wokamon

Dit is een spelletje dat ik op mijn gsm heb staan dat mijn stappen bijhoudt. Het gaat om het verzorgen van diertjes en er voor zorgen dat de diertje op een hoger level geraken. Een belachelijk spelletje maar het doet me meer stappen.

wokamon

Dit zijn de 7 apps die ik in het dagelijks leven het meeste gebruik. Welke apps gebruiken jullie het meest?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

33 gedachten over “Mijn 7 meest gebruikte apps | Opgesomd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s