Mijn herinneringen van 2017 op aluminium

Het jaar 2017 stond in teken van veel veranderingen en herinneringen. We zijn ondertussen al enkele maanden in 2018 maar toch wou ik deze herinneringen even vastleggen aan de hand van een mooie fotocollage.

P1050810

Eind december 2016 begon ik een relatie met mijn vriend. 2017 stond dus helemaal in het teken van de liefde! Mijn vriend en ik zijn momenteel nog altijd samen, en ik ben er stiekem trots op. Het is de eerste lange relatie die ik ooit met iemand heb gehad en hopelijk ook de enigste. Mijn vriend heeft mijn jaar beter gemaakt en zal hopelijk de komende jaren en de rest van mijn leven ook beter maken. Daarom koos ik ervoor om twee foto’s van ons in deze collage te verwerken. Zoals je merkt zijn de twee onderste foto’s samen met mijn vriend. De linkse foto is er eentje van onze eerste reis samen. Deze foto werd in Italië getrokken, op een muurtje met een prachtig uitzicht! De andere foto waar we beiden opstaan is er eentje die we maakten in het begin van onze relatie. Ik vind gewoon dat we er beiden zo schattig op staan. Vinden jullie dat ook niet? Deze foto geeft zo hard weer dat wel gelukkig zijn met elkaar.

P1050812

Daarnaast was 2017 ook het jaar van het afstuderen aan de hogeschool. Tijdens het laatste semester, dat in 2017 viel, kreeg ik de kans om een stage te doen in Ecuador en daar het laatste deel van mijn opleiding af te ronden. Ik koos twee foto’s uit van vlinders omdat het me doet herinneren aan die tijd. Ik trok de foto’s in de vlindertuin van Mindo (Ecuador) en ik was er dolgelukkig mee dat ik deze kon vastleggen. Natuurlijk maakte ik in Ecuador veel dingen buiten de vlindertuin, en kon ik deze momenten ook wel vastleggen aan de hand van foto’s, maar de vlinders geven iets symbolisch weer. De stage in Ecuador was een mooi einde aan mijn opleiding.

Het maken van deze fotocollage deed ik in samenwerking met Fotofabriek.nl, een Nederlandse webshop waar je fotoboeken, kaders en zoveel meer rond foto’s kunt bestellen. Ik kreeg de kans om een foto op aluminium te laten maken. Deze foto op aluminium is 30 cm op 20 cm en kost €19,99. Ik ben heel tevreden van de grootte en de kwaliteit van de fotocollage. Qua kwaliteit van de foto’s dacht ik dat de foto’s niet zo scherp zouden zijn en dat het aluminium beter zichtbaar ging zijn. Dit is zeker niet het geval. Op de site kon je zelf je collage maken en deze gaf ook mooi aan wanneer je foto niet scherp genoeg was. Daarnaast hoop ik dat de foto werkelijk uv-bestendig is en dus niet zal verkleuren, zoals men op de site weergeeft. Ik zou de foto ook buiten kunnen plaatsen maar laat hem gewoon op mijn vensterbank staan. De foto kan opgehangen worden aan de hand van strips op de achterkant.

Ook jij kan de foto’s op aluminium via deze link bestellen. Daarnaast kan je ook andere vormen van wanddecoratie kopen waarop je jouw foto’s kan laten bedrukken zoals kurk, canvas, plexiglas en hout. Ook kan je fotoboeken bestellen en gepersonaliseerde visitekaartjes laten maken. Ik ben zeker benieuwd naar het maken van visitekaartjes! Wie weet heb ik binnenkort ook mijn eigen visitekaartjes! Neem zeker eens een kijkje op hun site!

fotofabriek.png

Ik ben zeer tevreden van deze fotocollage!

Veel liefs,

Amelie

Disclaimer: Dit blogbericht is tot stand gekomen door een samenwerking met Fotofabriek.nl. Zij stuurden me dit product op. In ruil daarvoor wijdde ik er een blogbericht aan met mijn eerlijke mening. Dit is niet meer dan mijn eigen mening.
Advertentie

23 gedachten over “Mijn herinneringen van 2017 op aluminium

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s