Koop jij een toffe tweedehands outfit t.v.v. het goede doel? (Empty Shop, Mechelen)

Woon je in Mechelen? Heb je teveel kledij in je kast? Of ben je net op zoek naar een toffe tweedehandsoutfit? Wil je een goed doel steunen? Dan kan je op 11, 12 en 13 mei terecht bij de pop-upstore Empty Shop.

De pop-upstore Empty Shop is tijdens het weekend van 11 mei te vinden op het adres Korenmarkt 7. Dit gaat er al voor de tweede keer door!

De pop-up wordt georganiseerd door Curieus, een progressieve culturele inspiratiefabriek die maatschappelijk geëngageerd durft te zijn. Zij werken met vrijwilligers en zetten zich in voor maatschappelijke thema’s zoals gelijkheid, duurzaamheid en solidariteit.

Zo willen men tijdens de tweede editie van deze pop-upstore aan tweedehandskledij geld opbrengen voor vzw De Krone. Deze vereniging werkt samen met mensen met autisme. Ze zorgen ervoor dat deze jongeren nuttige werkervaring kunnen opdoen. Misschien ken je het nieuwe pannenkoekenhuisje ’t ASS in het Tivolipark al? Dit pannenkoekenhuisje is een onderdeel van vzw De Krone en hier kunnen jongeren met autisme nuttige werkervaring opdoen!

Wat kan je doen om het pannenkoekenhuisje te steunen?

Je kan het pannenkoekenhuisje en vzw De Krone natuurlijk steunen. Dit kan je op twee manieren doen.

Zamel kledij in dat je kan doneren aan Empty Shop. Je kan zowel gewone kledij, als schoenen en accessoires inzamelen. Dit alles kan je binnenbrengen op de volgende plaatsen:

 • Het pannenkoekenhuisje t’ASS in het Tivolipark te Mechelen.
 • De Zondvloed in de Onze-Lieve-Vrouwestraat.
 • Les tartes de Françoise in de Hoogstraat.

Breng een bezoekje aan de Empty Shop en koop een toffe tweedehandsoutfit, mooie schoenen die amper gedragen zijn of enkele hippe accessoires!

De Empty Shop is op 11, 12 en 13 mei te vinden op het adres: Korenmarkt 7, Mechelen. Je kan hen ook volgen op Facebook en Instagram. Zet je zeker op aanwezig op hun evenement op Facebook.

 

Breng jij ook een bezoekje aan deze pop-upstore?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

16 gedachten over “Koop jij een toffe tweedehands outfit t.v.v. het goede doel? (Empty Shop, Mechelen)

 1. Het initiatief vind ik absoluut geweldig en als ik toevallig dat weekend in Mechelen zou zijn dan zou ik er zeker ook even binnenlopen maar nu wordt dat helaas niet vanwege de afstand.

  Geliked door 2 people

  1. Ja zo is het. Je kan zelf kleren doneren als je er te veel hebt. Zo moet je er ook niet per sé geld aan uit geven. Ben je dan weer opzoek naar een nieuwe outfit omdat je kast te verrijken, kan je een outfitje kopen! Ergens vind ik de naam ook wel grappig en geniaal gevonden!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s