JOEPIE! Blogbericht n° 100 | Winactie

Driewerf hoera! Dit is mijn 100ste blogbericht. En dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Om te vieren dat er reeds honderd berichten op mijn blog staan, wil ik graag iets aan jullie, mijn lezers en volgers teruggeven. Daarom organiseer ik deze heuse winactie.

Wat kan je winnen?

Vorige zomer kocht ik Het Bucketlist boek voor op reis van Elise De Rijck. Hier schreef ik ook een blogberichtje over! Net als alle andere bucketlist boeken die Elise De Rijck maakte, daagt het je uit om 250 knotsgekke dingen te doen die niet iedereen doet. Bij dit boek zijn dit 250 gekke dingen die je op reis kan doen. Maak je een citytrip, doe je het rustig aan tijdens een zon-zee-strand vakantie of ben je op zoek naar avontuur tijdens een roadtrip? Het boek kan overal mee naartoe! Graag doe ik één van jullie dit boek cadeau, omdat jullie ook eens in de bloemetjes gezet mogen worden!

 

 

Wat moet je doen om te winnen?

Wil je dolgraag Het Bucketlist boek voor op reis winnen? Volg dan de onderstaande instructies om kans te maken!

  1. Ga naar mijn Instagrampagina @writingsbyamelie.
  2. Volg me op Instagram.
  3. Like de foto met het boek in.
  4. Reageer onder de foto waarom je graag het boek zou winnen en tag 2 vrienden.
  5. Doe dit voor zondag 13 mei 2018. Om 14u00 sluit de actie en wordt de winnaar gecontacteerd op Instagram.

Deze actie is zowel geldig in Nederland als België.

Veel succes met het winnen van het boek.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

26 gedachten over “JOEPIE! Blogbericht n° 100 | Winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s