Mystical Mermaids Lipstick van I Heart Make-up | Review

Voor dit blogbericht werd ik niet gesponsord. Het blogbericht werd geschreven vanuit mijn eigen mening.

Gisteren was ik nog eens gaan snuffelen bij de make-upafdeling van Kruidvat Mechelen (één van mijn nieuwste hobby’s; alle lippenstiften, highlighters, … uittesten op mijn handen). Ik zag er bij I Heart Make-up nieuwe lijnen aan make-up staan. Deze trokken meteen mijn aandacht en ik kon het niet laten om er toch iets van te kopen.

Wist je zelfs dat deze make-up behoort tot Make-up Revolution en zelfs I Heart Revolution Make-up wordt genoemd?!

De nieuwe lijnen van I Heart Make-up zijn:

 • Unique Unicorns; de verpakking lijkt een sterrenhemel aan unicornkleuren;
 • Mystical Mermaids; de verpakking heeft blauwe schubben, zoals de vin van een zeemeermin;
 • Dragons Dare; de verpakking is dieprood en lijkt de huid van een draak.

In deze drie lijnen zitten zowel highlighter, oogschaduw als (vloeibare) lippenstiften.

Omdat ik zo een lippenstiftenfan ben, koos ik ervoor om een lippenstift te kopen. Mijn voorkeur gaat vaak uit naar matte lippenstiften in een nudekleur. De lippenstiften uit de lijn Dragons Dare zijn voornamelijk rood of oranje. De lijn Unique Unicorns zijn voornamelijk lichte kleuren maar meer een glanzende afwerking. In de lijn Mystical Mermaids zijn er twee satijnen lippenstiften, twee matte nudes en een echte Mermaid lippenstift.

 

 

Ik koos voor één van de twee nudes; Beach Babe. Deze was de enige van de twee dat aanwezig was bij Kruidvat en is volgens de site van Make-up Revolution de meest oranje lippenstift van de twee. De andere heeft een meer roze afwerking.

 

 

De verpakking van deze lippenstift vind ik heel schattig! De blauwe kleur en de schubben vallen op tussen mijn lippenstiften. Ook de verpakking van Unique Unicorns vind ik wel schattig. De verpakking van Dragon Dare spreekt me minder aan! Een ander voordeel aan de verpakking is dat je duidelijk van buiten af kan zien welke kleur je vast hebt. Ik heb maar één lippenstift van de collectie maar moest ik er nu meerdere hebben waarvan de kleuren dicht bij elkaar liggen, dan zie je het verschil duidelijk. Een nadeel van de verpakking kan de sticker zijn. De blauwe schubben zijn op de lippenstift geplakt aan de hand van één grote sticker. Ik hoop dat deze er niet te snel af gaat.

 

 

De lippenstift zelf is een vrij lichte nude kleur. Het is bijna babyroze, maar volgens de site van Make-up Revolution toch net iets meer oranje dan de kleur Deep Under. De kleur is net iets lichter dan de nudekleuren die ik normaal draag. Op de lippenstift zelf zijn schubben geplaatst, wat de lippenstift iets specialer maakt. Het vlak waarmee je de lippenstift op je lippen doet heeft dit niet, maar is wel erg gebogen. Het gebogen vlak vindt ik niet zo erg fijn omdat het niet de vorm is van mijn lippen, maar dat past zich aan bij het gebruiken. De lippenstift voelt erg zacht en boterachtig aan en brengt goed aan op de lippen (buiten het feit dat het op sommige plaatsen wat gebogen is).

Ik vind dit een hele goede lippenstift en voorlopig zeker een aanrader! De nadelen wegen zeker niet op tegen de voordelen. Je kan deze lippenstift vinden bij Kruidvat voor €4.49 en bij Make-up Revolution voor €4.99.

Deze lippenstift is zeker ook niet het enige product dat ik heb van I Heart Make-up. Ooit kreeg een beautypakket cadeau van By Isabelle en daarin zat de Triple Baked Bronzer van de lijn Summer of Love in. Ook hiervan ben ik nog steeds tevreden. Enkel denk ik dat deze bronzer tijdens de zomer misschien wat te licht is. Maar voor de winter is hij perfect voor mijn huid! Je kan hem voor €5,99 vinden bij Make-up Revolution en Kruidvat.

 

 

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

22 gedachten over “Mystical Mermaids Lipstick van I Heart Make-up | Review

 1. Oh die lipstick vind ik heel mooi van kleur! Leuk om ook eens een goedkopere lipstick terug te zien. Ik zie op blogs regelmatig Chanel en weet ik niet wat. Dat vind ik een beetje aan de prijs haha 😉 Ik ga zeker eens kijken naar deze bij Kruidvat.

  Geliked door 1 persoon

  1. Er zitten verschillende types lipstick in de collectie; van matte tot metallic, van basis kleurtjes tot zeer gewaagde! Ik koop en kijk liever naar de budget proof merken!

   Like

 2. Leuke blog en wat toevallig ik was vorige bij kruidvat en zag dus een complete make- up lijn van i ❤revolution en idd unicorn kleurtjes echt te gek.
  Kruidvat Assen heeft een super mooie display.
  Heb 2 oogschaduw palletten gekocht marmaid en unicorn hearts en 2 lipsticks hihi 1 unicorn paars achtige kleur en 2 roze met idd veel glans ook die roze die jij beschreef.
  Check het maar eens wat ik er van vond;

  https://hotthingsforladies.wordpress.com/2018/05/23/i❤revolution-wauw-wat-een-fan-ben-ik😍/

  Leuk als je ook een reactie achterlaat

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s