Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Tijdens de maand juni heb ik enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Deze maand zag er weer anders uit dan de vorige maanden. Zo heb ik meer maskertjes opgebruikt! Ben je benieuwd naar wat ik nog heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Energizing Body Lotion met de geur framboos – pepermunt van Yves Rocher

Deze flesje body lotion stond al een tijdje bij mijn lavabo, maar was nog steeds niet opgebruikt. Hoog tijd om deze body lotion met deze zomerse geur eens op te maken. Het was een flesje van 50 ml. De crème was goed van textuur en voedde goed de huid! Ook heeft het een fijne geur. Deze body lotion kan je op de site van Yves Rocher vinden.

Foto 24-06-18 16 06 32

  • Lippenbalsem met vanillegeur van Yves Rocher

Deze lippenbalsem heb ik de hele winter en het hele voorjaar gebruikt maar valt ondertussen uit elkaar. Hij is nog niet helemaal op maar wanneer ik het wil opendoen valt hij uit elkaar. Jammer want het is een zeer goede lippenbalsem met een aangename geur. Deze lippenbalsem kan je op de site van Yves Rocher vinden.

Foto 24-06-18 16 06 48

  • Micellair reinigingswater voor het gezicht, de ogen en de lippen van Yves Rocher

Ik maak voornamelijk gebruik van reinigingsdoekjes maar voor mijn ogen gebruik ik ook af en toe het micellair water van Yves Rocher. Ooit heb ik zulke flesjes er cadeau gekregen maar deze zijn niet meer te vinden bij Yves Rocher.

Foto 24-06-18 16 07 03

  • 3-in-1 Verfrissende reinigingsdoekjes voor Ogen, gezicht en lippen voor de gevoelige huid van Nivea

Deze reinigingsdoekjes heb ik al eens een keer opgebruikt maar dan voor alle huidtypes (blauwe verpakking). Die maakte ik in februari op. Deze roze variant is er één voor de gevoelige huid. Ik merk hier zowel qua effect als qua geur niet zoveel verschil op. Ik vind deze doekjes zeer goed qua kwaliteit. Omdat ik niet zoveel verschil bij mijn huid opmerk, zou ik kiezen voor de blauwe variant voor alle huidtypes, omdat deze over het algemeen goedkoper is. Je kan zowel de blauwe variant als de roze variant vinden op bol.com.

Foto 24-06-18 16 07 40

  • Silk Mousse doucheschuim van Nivea

Een tijdje geleden zag ik deze doucheschuim van Nivea bij Kruidvat staan. Meestal gebruik ik gewoon lopende douchegel. Ik vond het eens fijn om deze schuim uit te testen. De doucheschuim is zeker en vast een goed producten. Het verzorgt je huid en geeft je een frisse geur. Het is zeker een andere ervaring in de douche. Jammer dat de prijs hiervoor zo hoog is en dat je het in verhouding minder kan gebruiken dan een bus douchegel. Je kan deze blauwe standaardversie vinden op bol.com. Je kan er ook andere versies van vinden op bol.com.

Foto 24-06-18 16 07 30

  • Diamond Gloss Care Conditioner van Nivea

Vorige maand gebruikte ik enkel de shampoo hiervan op. Deze maand gebruikte ik enkel de conditioner er van op. Ik ben nog steeds fan van deze shampoo en conditioner. Ik kocht deze shampoo en conditioner in elks een voordeelpakket op Bol.com.

Foto 24-06-18 16 07 20

  • Enkele maskertjes van Qiriness en Primark

Ik maakte twee sheetmaskertjes van Qiriness en eentje van het Primarkmerk PS op. De maskertjes van Qiriness vond ik heel fijn. De maskertjes bezaten voldoende product, het lekte niet en het verzorgde en hydrateerde mijn huid. Daarin tegen viel het maskertje van Primark tegen. Het bezat iets meer geur dan de maskertjes van Qiriness. Bij het maskertje van Primark zat ook net iets meer product en lekte constant wanneer je het op had. Ook begon mijn huid er rood van te zien en jeukte het. Ik heb het na enkele minuten al afgedaan.

Welke producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

18 gedachten over “Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s