Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Net zoals vorige maanden heb ik weer enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Ik gebruikte enkele producten op die ik al eens opgebruikt heb en dus echte favorieten zijn. Daarnaast zijn er ook producten bij die ik nog niet eerder heb opgebruikt. Lees zeker even mee.

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze shampoo en conditioner zijn voor jullie misschien al oude bekenden. Ik kocht een paar maanden geleden een voordeelpakket aan shampoo en één aan conditioner op bol.com. Ik had deze shampoo en conditioner daarvoor al eens gekocht bij Kruidvat en toen vielen deze heel goed mee. Ik ben er nog steeds fan van. Deze maand gebruikte ik van elk twee op; aan het begin van de maand en op het einde van de maand.

Foto 30-07-18 15 58 23

  • The Ritaul of Dao body cream van Rituals

Deze body cream kreeg ik ooit in een cadeaupakket. Ik maakt er in januari ook een deo van op. Ik gebruik niet vaak body cream maar ik ben wel fan van de body creams van Rituals. Deze body cream heeft een frisse en licht zoete geur. De versie die ik opgebruikte, was er één van 70ml en is voor 6 euro te vinden op de site.

Foto 30-07-18 15 59 00

  • Scrub van Yves Rocher

Ik maakte deze maand ook een scrub op van Yves Rocher. Deze scrub heeft een abrikozen geur. Super lekker. Deze scrub kan gebruikt worden voor alle huidtypes. Ik vond de korrels net iets te groot en de zeep die de scrub samenhoudt net iets te lopend maar desondanks vond ik het toch een goede scrub. Deze scrub is voor ongeveer 5 euro te vinden op de site.

Foto 30-07-18 15 59 22.jpg

 

Welke producten gebruikte jullie deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

 

In dit blogbericht wordt er gebruik gemaakt van affiliate links en banners. Lees zeker en vast even de disclaimer over affiliate links op de Over mij-pagina.

15 gedachten over “Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s