Een nieuw schooljaar met vakantieherinneringen op zak

Aan het einde van deze blog kan je de uitleg vinden voor een giveaway!

De zomer is nog maar half weg, maar ondertussen hebben velen onder jullie waarschijnlijk al wat mooie herinneringen gemaakt. Ook ik heb al wat herinneringen opgebouwd tijdens de maand juli.

Zo bezocht ik samen met mijn vriend Amsterdam en Rotterdam. Dit kon je lezen in deze twee blogberichten (Hotel & Vervoer | Deel 1Wat gedaan & Food | Deel 2). Ook werkte ik veel aan mijn blog, wat een van mijn vier doelen was voor deze zomer. Zo werkte ik aan een blogbericht over de muurschilderingen die er te vinden zijn in Mechelen. Met wat hulp van mijn vriend kon ik hier super toffe foto’s voor maken, waar ik eigenlijk wel trots op ben. Ik vind namelijk van mezelf dat ik niet zo mooi sta op foto’s, maar wel op de deze.

Van deze mooie herinneringen en foto’s zou ik graag het hele jaar door genieten in plaats van deze zelden nog terug te zien behalve op mijn Instagramfeed. Ik werd gecontacteerd door smartphoto.be. Van hen mocht ik enkele spulletjes uitkiezen waardoor ik mijn mooie zomerherinneringen kon bewaren. Aangezien augustus al begonnen is en het schooljaar al in zicht is, koos ik voor enkele spulletjes die ik het komend schooljaar als leerkracht door kan gebruiken. Ik koos de volgende gepersonaliseerde spulletjes uit:

  • een A4 notitieboek met toffe foto’s van mooie herinneringen uit de maand juli (zowel van de trip naar Amsterdam en Rotterdam als foto’s van de muurschilderingen);
  • een A5 notitieboekje met dezelfde foto’s;
  • een A5 notitieboekje met een inspirational quote;
  • een katoenen draagtas met mijn bloglogo om deze notitieboekjes in mee te nemen.

Het A4 notitieboek kost €10,95, de A5 notitieboekjes kostte elk €8,95 en de katoenen draagtas kostte €14,95.

De notitieboeken bevatten geruite pagina’s, kartonnen en glanzende kaften en stevig metalen ringetjes. Misschien had ik liever lijntjes in plaats van vierkante rijtjes, omdat ik dit persoonlijk makkelijker vindt schrijven. Op de site kan je hier jammer genoeg niet voor kiezen.Ik denk wel dat de kartonnen kaften snel kunnen verslijten dus deze boekjes gebruik ik enkel voor thuis. De prints/foto’s op de kaften zijn degelijk. De foto’s zijn bijvoorbeeld niet vervormd.

De draagtas is spierwit en heeft lange hengsels. Je kan hem dus gemakkelijk om je schouder dragen. Het wit van mijn logo loopt mooi over in de witte kleur van de draagtas zelf en dat geeft een mooi effect. De lijnen en de tekst van mijn logo heeft een wazige rand als je het van dichtbij bekijkt. Op de site gaf men ook aan dat het formaat van de afbeelding te klein was. Ik had dus erger verwacht en kan hier zeker mee leven. Ik ben zelfs blij met het goede resultaat. Als je echt foto’s op de draagtas zou laten printen, zou ik er wel voor zorgen dat dit het juiste formaat is, want dat kan wel een lelijk effect geven.

Smartphoto.be gaf mij de kans om aan jullie een shoptegoed van €25 weg te geven. Wil jij ook jouw vakantieherinneringen bewaren in een fotoboek, op een draagtas of zelfs op een brooddoos? Volg dan zeker even de instructies onder deze foto op Instagram.

View this post on Instagram

[GIVEAWAY – CLOSED] De zomer is nog maar halfweg en ik heb al mooie herinneringen kunnen maken. Met het schooljaar in het zicht, heb ik deze mooie vakantieherinneringen al vastgelegd op spulletjes die ik het hele jaar door kan gebruiken. Zo liet ik enkele mooie foto’s op schriften drukken. Een bijbehorende katoenen draagtas met mijn bloglogo en een notitieboekje met een inspirational quote mogen komend jaar ook niet ontbreken, want bloggen is en blijft mijn hobby doorheen het schooljaar door. Dit kon ik allemaal laten doen bij @smartphotobe . Bij Smartphoto bedrukken ze naast deze draagtassen en schriften ook fotoboeken, brooddozen, mason jars en nog veel meer. Wil jij ook jouw vakantieherinneringen vastleggen? Smartphoto gaf mij de kans om aan één van jullie €25 shoptegoed cadeau te geven. Wat moet je doen om te winnen? ⭐️ Volg mij hier op instagram. ⭐️ Like deze foto. ⭐️ Tag twee personen in de reacties met wie je deze zomer al leuke herinneringen hebt opgebouwd. Deze giveaway loopt tot zaterdag 11 augustus en is alleen geldig in België. . . . #giveaway #winactie #giveaways #winacties #onlybelgium #smartphoto #photo #becreative #⭐️ #shoptegoed #blogger #linkinbio #writingsbyamelie #vlaamseblogger #belgischeblogger #belgianblogger #blogger_be #bloggerstyle #nederlandseblogger #dutchblogger #followtowin #liketowin #discoverunder1k #discoverunder10k

A post shared by Writings by Amelie (@writingsbyamelie) on

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht bevat gekregen producten d.m.v. een samenwerking. Wil je hierover mee informatie? Lees dan de disclaimer op de Over mij-pagina.
Advertentie

24 gedachten over “Een nieuw schooljaar met vakantieherinneringen op zak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s