Zuiverend masker met klei en thee-extracten van Laino | Review

Een tijdje geleden was ik op citytrip in Rotterdam en daar kwam ik de winkel Dille & Kamille tegen. Dille & Kamille geeft me een heel nostalgisch gevoel. Toen we vroeger als kind gingen shoppen in Antwerpen, gingen we met mama steeds in de winkel rondneuzen. Mijn vriend en ik liepen in Rotterdam langs de winkel en ik kon het niet laten om er ook even rond te neuzen. Sommige producten van Dille & Kamille zijn prijzig. En als de producten niet prijzig zijn, heb ik ze namelijk niet nodig (denk aan keukenspulletjes etc.). Maar toch kon ik het niet laten om iets te kopen en dat was een masker van Laino.

Het maskertje van Laino dat ik kocht is een zuiverend masker dat zorgt voor een natuurlijk evenwicht van je huid. Het bevat groene klei en etherische thee boomolie. Het masker is bedoeld voor mensen met een vette huid en kan 2 à 3 keer in de week gebruikt worden. Er is bestaat ook een masker van met porseleinaarde en lavendelolie. Ik kocht een zakje van 12 gram (één maskertje), wat €2,50 kostte. Er zijn ook maskers in potjes en tubes te vinden op de site van Dille & Kamille. Hier haal je dan meerdere maskers uit, maar betaal je logischer wijs ook meer voor.

Zelf heb ik geen extreem vette huid, maar ik heb wel wat last van mee-eters en puistjes, dus wou ik het masker wel eens proberen. De hoeveelheid product dat aanwezig is in het zakje is net voldoende om te verdelen over je gezicht (ik heb geen klein gezicht). Er was geen overschot aan product en er was zeker ook niet te weinig. Je smeert dus ook geen al te dikke laag op je gezicht. Het is degelijk een kleimasker, als je kijkt naar de kleur van het masker en de textuur van het masker voelt. Het masker heeft een licht groene kleur en je ruikt dat er thee aanwezig is in het masker. Wanneer ik het masker ophad merkte ik duidelijk dat het iets deed aan mijn huid. Het droogde niet extreem op, maar zorgde voor een verfrissende gevoel. Het gaf op sommige momenten een tintelig gevoel maar het was geen lastig gevoel. Ik ben iemand dat tintelingen in mijn gezicht niet goed kan verdragen maar dit wel. Na 10 minuten spoelde ik het masker af, zoals op de verpakking beschreven stond. Het afspoelen ging redelijk vlot. Ik heb wel het gevoel dat het masker mijn gezicht heeft gezuiverd en lichtjes heeft uitgedroogd (misschien heb ik een iets te droge huid voor het masker).

Ik zou het zeker niet aanraden als je echt een droge huid hebt, maar zeker wel als je een middelmatig tot vette huid hebt! Ik wil zeker en vast ook eens het masker met lavendel proberen. Dat masker zal net iets meer bij mijn huid passen. De prijs voor zo een maskertje vind ik het zeker waard. Je kan zeker en vast goedkopere vinden, maar het is zeker niet het duurste op de markt.

Welke maskers zijn jouw favoriet? Welke maskers moet ik zeker ook eens uittesten?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

25 gedachten over “Zuiverend masker met klei en thee-extracten van Laino | Review

  1. Wat een leuk artikel! Bij ons in de stad zit ook een dille en kamille en het is zo’n leuke winkel! Dit masker heb ik nog niet gezien maar ik ga de volgende keer zeker even kijken.
    Liefs,
    Yousra Yasmine

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s