Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Net als de voorbije maanden, heb ik tijdens de maand augustus ook enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Ben je benieuwd welke producten ik heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Diamond Gloss Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik de laatste shampoo en conditioner van Nivea op. Een paar maanden geleden kocht ik van elk een voordeelpakket op bol.com en nu heb ik de laatste opgebruikt. Ik ben nog steeds fan van deze producten.

Foto 29-08-18 12 05 46.jpg

  • Oral B 123 tandpasta

Ik gebruikte deze maand ook een tube tandpasta van Oral B op. Over het algemeen ben ik wel fan van de tandpasta’s van Oral B. Deze 123 tandpasta heeft een gewone muntsmaak. Je kan deze ook op bol.com vinden in een voordeelpakket.

Foto 29-08-18 12 05 53

  • Cacao Butter Shower Gel van The Body Shop

Deze maand gebruikte ik een shower gel van The Body Shop op. Normaal gezien ben ik wel fan van deze shower gels omdat ze een goede geur hebben maar dat viel deze keer tegen. Ik kocht er een met de geur Cacao Butter maar het rook meer naar een zwaar biertje dan naar Cacao Butter. Desondanks verzorgt deze shower gel wel goed je huid. Je kan de shower gels vinden in de webshop van The Body Shop.

Foto 29-08-18 12 06 18.jpg

  • Zuiverend masker met klei en thee-extracten van Laino 

Deze maand gebruikte ik ook een maskertje van Laino op. Ik schreef er zelfs een review over. Hier kan je lezen wat ik er van vond.

Foto 29-08-18 12 06 33.jpg

  • 3-in-1 Verfrissende reinigingsdoekjes voor Ogen, gezicht en lippen van Nivea

Deze maand gebruikte ik ook reinigingsdoekjes van Nivea. Ondertussen zijn deze toch één van mijn favorieten! Deze reinigingsdoekjes kan je ook vinden op bol.com.

Foto 29-08-18 12 06 44.jpg

  • Invisible Dry Deodorant van Dove

Ik gebruikte ook een deo van Dove op. Ik maak meestal gebruik van spraydeo’s omdat ik dit het handigste vind. Deze deo van Dove is vrij neutraal qua geur en geeft geen witte strepen. Je kan de deodorant vinden op bol.com.

Foto 29-08-18 12 06 52.jpg

  • Diva Shower & Bath Gel

Deze douche- en badgel van Diva kreeg ik voor mijn nieuwjaar. Deze rook vrij chemisch en droogde mijn huid uit. Het merk is me vrij onbekend en niet online te vinden.

Foto 29-08-18 12 07 01.jpg

Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in augustus opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s