Mijn 3 populairste Instagramposts van augustus

Tijdens de maand augustus plaatste ik enkele foto’s op Instagram. Naast het feit dat ik wel actief ben geweest op mijn instagrampagina, zijn jullie dat ook. Jullie hebben goed je best gedaan om ook op mijn foto’s te reageren en ze een like te geven. Immens bedankt daarvoor. Hieronder kan je zien welke van mijn Instagramposts van deze maand jullie het tofst vonden!

Deze foto vonden jullie het leukste. Het was de eerste keer dat ik een donut kocht bij Donuttello in Mechelen. Sinds kort zijn ze dus gevestigd in Mechelen, maar ze hebben ook vestigingen in Antwerpen en Gent als ik me niet vergis. Deze donut is helemaal bedekt met chocolade, en dat is voor een chocoladefreak heaven. Sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. De winkel is heel even gesloten omdat er gerenoveerd wordt in het pand, maar normaal gezien zullen ze eind september weer openen.

Deze foto werd genomen in Lier dichtbij de Markt. Het was een van de eerste foto’s die ik nam met mijn nieuwe iPhone en ik ben er best wel trots op. Het effect van de zon die ondergaat, wat net boven de gebouwen en bomen te zien is, vind ik wel mooi.

View this post on Instagram

[GIVEAWAY – CLOSED] De zomer is nog maar halfweg en ik heb al mooie herinneringen kunnen maken. Met het schooljaar in het zicht, heb ik deze mooie vakantieherinneringen al vastgelegd op spulletjes die ik het hele jaar door kan gebruiken. Zo liet ik enkele mooie foto’s op schriften drukken. Een bijbehorende katoenen draagtas met mijn bloglogo en een notitieboekje met een inspirational quote mogen komend jaar ook niet ontbreken, want bloggen is en blijft mijn hobby doorheen het schooljaar door. Dit kon ik allemaal laten doen bij @smartphotobe . Bij Smartphoto bedrukken ze naast deze draagtassen en schriften ook fotoboeken, brooddozen, mason jars en nog veel meer. Wil jij ook jouw vakantieherinneringen vastleggen? Smartphoto gaf mij de kans om aan één van jullie €25 shoptegoed cadeau te geven. Wat moet je doen om te winnen? ⭐️ Volg mij hier op instagram. ⭐️ Like deze foto. ⭐️ Tag twee personen in de reacties met wie je deze zomer al leuke herinneringen hebt opgebouwd. Deze giveaway loopt tot zaterdag 11 augustus en is alleen geldig in België. . . . #giveaway #winactie #giveaways #winacties #onlybelgium #smartphoto #photo #becreative #⭐️ #shoptegoed #blogger #linkinbio #writingsbyamelie #vlaamseblogger #belgischeblogger #belgianblogger #blogger_be #bloggerstyle #nederlandseblogger #dutchblogger #followtowin #liketowin #discoverunder1k #discoverunder10k

A post shared by Writings by Amelie (@writingsbyamelie) on

Deze maand deed ik een giveaway op mijn Instagrampagina en dat vonden jullie wel leuk. Het was dan ook een toffe giveaway waar je zelf creatief mee aan de slag kon. Ik ben blij dat ik deze toffe samenwerking met smartphoto.be kon doen. Ik vind het wel tof om herinneringen op deze manier vast te leggen.

Wat vinden jullie de tofste foto?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s