Waarom je eens een donut van Donuttello moet eten

Deze zomer opende er in Mechelen (mijn thuisstad) een nieuwe zaak die de aandacht trok van vele Mechelaars. De comedian Kamal Khamarch opende zijn donut-zaak Donuttello in Mechelen. Donuttello is een zaak waar je enkel donuts kan vinden en was al reeds gevestigd in onder andere Antwerpen en Gent. Natuurlijk moest ik er deze zomer eens langs gaan. Ondertussen ging ik er reeds enkele keren langs, om uitgebreid hun assortiment te proeven. Hieronder geef ik weer waarom ook jij eens een donut van Donuttello moet proeven.

 • Bij Donuttello vind je zowel klassieke als nieuwe smaken. Zo vind je er verschillende donuts met chocolade- of aardbeismaak maar ook donuts met speculaassmaak of pimscakesmaak.
 • Je kan kiezen tussen een gewone donut of een gevulde versie. Zo kan er bijvoorbeeld chocopasta, pudding of aardbeisiroop te vinden zijn in een donut. Een gevulde versie kost net iets meer dan een gewone donut.
 • Bij aankoop van drie donuts krijg je een vierde gratis. Lekker smullen voor een goede prijs dus!
 • De donuts worden verpakt in roze zakjes of roze dozen. Daarnaast is ook een groot deel van het interieur in het roze!
 • De donuts smaken echt naar donuts. Ze zijn niet te vettig gebakken, de deeg is perfect en de toppings zijn heerlijk. Ik kwam al in andere donutzaken waar de donuts veel te vettig gebakken waren of de deeg eerder cake was. Bij Donuttello is dit niet het geval. Het zijn echt de donuts die je kent van bij de bakker.
 • Er zijn meerdere vestigingen over Vlaanderen. Je vindt ze in Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas, Beveren en Mechelen.

Zijn jullie al eens bij Donuttello geweest?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is niet gesponsord. Ik schreef dit blogbericht naar eigen mening en kreeg niets opgestuurd of betaald.
Advertentie

12 gedachten over “Waarom je eens een donut van Donuttello moet eten

 1. Het ziet er super goed uit. Ik ben in Nederland toen naar Donkin Donuts gegaan, toen het net open was. Jemig, wat viel dat tegen zeg. Blij dat deze goed zijn bevallen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Niet geweest (ben dan ook deze zomer niet in Mechelen geweest, spijtig genoeg), maar als ze eind september open gaan, dan gaan we het dan zeker eens proberen. Mijn jongste zoon is donut-verslaafd en zou ze elke dag, de hele dag kunnen eten LOL

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s