1000 volgers op Instagram | Giveaway

Sinds enkele weken heb ik de 1000 volgers op Instagram bereikt. Daarvoor wil ik jullie, mijn volgers, bedanken aan de hand van een cadeautje. Lees zeker even verder om te weten wat je kan krijgen en hoe je het kan verkrijgen.

Wat geef ik weg?

Bij deze giveaway of winactie geef ik één cadeaubon van The Body Shop weg. Deze cadeaubon heeft een waarde van 15 euro en kan gebruikt worden in alle winkels in België en Nederland. Ik geef een cadeaubon van The Body Shop weg, omdat ik zelf een grote fan ben van hun producten.

Hoe kan je winnen?

Deze cadeaubon kan je winnen door de volgende zaken te doen.

  • Volg mij op Instagram.
  • Like de onderstaande foto op Instagram.
  • Reageer onder de foto dat je deelneemt en tag 2 vriend(inn)en die deze cadeaubon ook wel willen winnen.
  • Deelnemen kan tot woensdag 16 oktober en is zowel in Nederland als België mogelijk.

Graag wil ik als laatste jullie, mijn volgers, bedanken.

Veel liefs,

Amelie

mooi & gezond algemeen

Advertentie

3 gedachten over “1000 volgers op Instagram | Giveaway

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s