Veranderingen op mijn blog | Op zoek naar jouw mening!

Beste lezers,

Zoals ik in de titel van dit artikel schrijf, ga ik het vandaag hebben over de veranderingen die plaats vinden en zullen plaats vinden op mijn blog. Daarnaast ben ik ook op zoek naar jouw mening. Lees dus zeker even verder en reageer zeker later even onderaan in de reacties.

Veranderingen op mijn blog

Zoals jullie al hebben gemerkt, is mijn blog een tijdje geleden verandert van writingsbyamelie.wordpress.com naar writingsbyamelie.com. Dit omdat ik het niet mooi vond ogen in de url. De huidige url lijkt me professioneler en veel aantrekkelijker om te bezoeken. Vergis je dus niet bij het bezoeken van mijn blog.

De komende weken en maanden zullen er nog dingen veranderen. Zo zal het 50ste reisinterview voorlopig het laatste reisinterview zijn dat ik publiceer op mijn blog. Mogelijk pik ik binnen een bepaalde tijd de draad weer op maar dat kan ik niet garanderen. Het is en was een mooie rubriek om aan te werken. Ook merkte ik dat deze rubriek goed gelezen werd. Daarom wil ik op een mooi punt even met de rubriek stoppen. Er komen dus nog twee reisinterviews online. Deze komen online op zaterdag 20 oktober en zaterdag 27 oktober.

Daarnaast zal er nog een verandering doorkomen. Zo zal ik werken aan de hand van een gastblogger. De komende maand zullen er nieuwe artikels verschijnen die mogelijks van een gastblogger kunnen komen. Ik hou jullie nog even in spanning over wie mijn nieuwe gastblogger zal zijn, maar ik geloof er in dat deze persoon deze rol perfect zal opnemen. Ik kan al reeds zeggen dat hij of zij zal bloggen rond het thema Boeken & lezen.

Op zoek naar jouw mening

Zoals ik in het begin van het artikel al reeds zei, ben ik ook op zoek naar jullie mening over mijn blog. Graag had ik geweten wat jullie vinden van mijn blog. Wat kan er volgens jullie beter aan mijn blog op vlak van lay out, thema’s die ik aanhaal, rubrieken die ik elke week of maand schrijf, ….? Zijn er dingen die ik moet aanpassen? Of zijn er onderwerpen of rubrieken die graag of net niet zo graag leest op mijn blog? Over welke thema’s of onderwerpen wil je mijn mening eens horen? Laat het hieronder zeker weten in de reacties want ik hecht heel veel waarde aan de mening van mijn lezers.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

5 gedachten over “Veranderingen op mijn blog | Op zoek naar jouw mening!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s