Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Net zoals elke maand heb ik weer enkele verzorgingsproducten opgebruikt. Tijdens de maand oktober heb ik proberen zuinig te zijn met mijn producten, dus heb ik niet zo veel producten opgebruikt. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even mee.

  • Hydraterende reinigingsdoekjes van Diadermine

Deze maand heb ik een pakje reinigingsdoekjes opgebruikt. Normaal gezien gebruik ik de reinigingsdoekjes van Nivea, maar een tijdje geleden zag ik deze hydraterende reinigingsdoekjes van Diadermine liggen in de supermarkt en deze wou ik eens uittesten. Over het algemeen vind ik deze doekjes effectief werken. De doekje hebben wel een zoete geur die ik persoonlijk niet zo lekker vind. In zo een pakje zitten er 25 reinigingsdoekjes en je kan ze vinden op bol.com.

Foto 30-10-18 12 38 27

  • Repair & Targeted Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Net zoals vorige maand gebruikte ik de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner van Nivea op. Ik ben zeker wel fan van deze shampoo en conditioner. Ik heb werkelijk het gevoel dat het mijn haar op één of andere manier herstelt. Ook als ik mijn haren nadien kam als ik uit de douche kom, heb ik niet zoveel knopen meer. Deze shampoo en conditioner passen dus werkelijk bij mijn haar.

Foto 30-10-18 12 38 35

  • Multipharma douchegel Orchidee

Ook gebruikte ik de afgelopen maand een douchegel op. Deze douchegel van Multipharma kan je verkrijgen bij apothekers van Multipharma zelf. De geur die ik gebruikte was orchidee, al rook je de geur niet extreem. Deze douchegel vind ik wel eentje om aan te raden. Je betaalt er op hun site nog geen 5 euro voor.

Foto 30-10-18 12 38 22

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

3 gedachten over “Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s