Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand januari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Ever Bloom Eau de Parfum van Shisheido

Deze maand gebruikte ik Ever Bloom Eau de Parfum van Shiseido op. Dit is mijn favoriete parfum die ik dagelijks draag. Je kan hem hier op bol.com terugvinden.

  • Anti Frizz Shampoo van Dove

Deze maand gebruikte ik de Anti Frizz Shampoo van Dove op. Deze shampoo heeft zeker het gewenste effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. Ik ben zeker tevreden over deze shampoo. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

  • 2 Anti Frizz Conditioners van Dove

Deze maand gebruikte ik 2 flacons Anti Frizz Conditioners van Dove op. Net zoals de shampoo, heeft deze conditioner het gewenst effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. De conditioner zorgt er ook voor dat de knopen uit mijn haar zijn. Ook over deze conditioner ben ik tevreden.. Je kan deze conditioner bij Action terugvinden.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een douchegel uit de Soft lijn van Nivea op. Ik gebruikte de Diamond & Argan Oil douchegel op. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel bij Action terugvinden.

  • Take Me To Thailand Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik de Take Me To Thailand Douchegel van Nivea op. Dit is een goede douchegel die mijn huid goed verzorgt, net zoals andere douchegels van Nivea. Deze douchegel kocht ik in de Action.

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik een flacon van de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een flacon van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

  • Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier

Deze maand gebruikte ik het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier op. Ik schreef over dit masker een review. Je kan deze review hier lezen. Je kan het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend Tissue Masker + Glow Booster van Garnier voor €3,59 hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in januari opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s