Deze boeken zou ik willen lezen | Januari 2022

Een nieuw jaar betekent voor mij dat er een aantal boeken op mijn lijstje staan die ik dit jaar zou willen lezen. De vorige jaren publiceerde ik ook enkele van zo’n lijstjes. Sommige boeken komen terug omdat ik deze nog steeds wil lezen. Sommige boeken in dit lijstje zijn dan weer nieuw. Ben je benieuwd welke boeken ik graag zou willen lezen? Lees dan zeker even deze blogpost mee.

  • “De geluksroute” van Anne de Jong

Vorig jaar kreeg ik het boek “De geluksroute” van Anne de Jong toegestuurd van Uitgeverij Vrijdag. Dit boek stond dus vorig jaar. “De Geluksroute” is een boek waarin schrijfster Anne de Jong haar tips en tricks geeft om gelukkig in het leven te staan. Ik ben altijd zeer nieuwsgierig naar zulke tips en tricks en ga dit boek dus binnenkort zeker eens lezen. Hoewel ik vorig jaar nog geen tijd had om dit boek te lezen, ga ik het zeker dit jaar doen! Je kan het boek “De geluksroute” van Anne de Jong voor €20,99 hier op bol.com terugvinden.

  • “Anders gaat ook” van Elise Cordaro

In het boek “Anders gaat ook” vertelt Elise haar verhaal rond haar dubbele diagnose ASS en ADHD, die ze pas op haar 27ste kreeg. Het lijkt me interessant om dit boek te lezen om haar standpunten en manier van de wereld zien te leren kennen. Je kan het boek hier op bol.com terugvinden.

  • “Ga langs start” van Timo Hensen

Een tijdje terug kreeg ik het boek “Ga langs start” van Timo Hensen toegestuurd. Het verhaal gaat over een meisje die verder wilt op een plek waar de tijd bleef stilstaan. Ik ben benieuwd om dit boek eens te lezen. Je kan dit boek hier op bol.com terugvinden.

  • “Op het eerste gezicht” van Nicholas Sparks

Ik las een tijd terug de boeken “De keuze” en “De bruiloft” van Nicholas Sparks en die vond ik zeer goed. Daarom ging ik opzoek naar andere boeken van Nicholas Sparks. “Op het eerste gezicht” is één van de boeken die me wel nieuwsgierig maakten. Je kan dit boek hier op bol.com terugvinden.

  • De omnibus van “Het Dagboek” en “De brief” van Nicholas Sparks

Ook de boeken “Het Dagboek” en “De brief” maakten me nieuwsgierig. Ik kocht er een tijd geleden een omnibus van. Je kan deze omnibus hier op bol.com terugvinden.

Welke boeken staan er op jouw lijstje? Las jij al één van bovenstaande boeken?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

4 gedachten over “Deze boeken zou ik willen lezen | Januari 2022

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s