SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier zou je huid doen stralen, energie doen geven en er meer uitgerust doen uitzien. De vitamine C zou de huid helpen verlichten en je natuurlijk gezonde glow doen herstellen. Het ananasextract zou een echte oppepper zijn voor je huid. Dit masker is bedoeld voor een doffe en vermoeide huid. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en laat het aansluiten op de contouren van je gezicht. Laat het masker 5 minuten op je gezicht. Verwijder na 5 minuten het masker en masseer het overtollig product zachtjes in de huid.

Werkt het masker?

Het SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier is een wit sheet masker dat wat doorschijnend wordt als het is aangebracht. Het masker heeft de geur van ananas en citrus. Het ruikt zeker niet zoet maar wel zeer fris, wat voor mij een aangenaam en verfrissend gevoel geeft.

Het masker past qua vorm vrij goed op mijn gezicht. Zowel het masker als de openingen in het masker zijn niet te groot of te klein.

Het masker geeft een verfrissend gevoel wanneer het aangebracht is. Dit omdat er voldoende serum in het masker zit.

Ook nadien voelt mijn huid verfrist aan, waardoor het mijn huid precies een energieboost geeft. Het masker geeft mijn huid een mooie frisse glans. Ook de lekkere geur van het masker blijft zeker nog even aanwezig.

Bij het verwijderen van het masker is er zeker nog wat serum op de huid aanwezig die je nog moet inmasseren en waar je eventueel nog even met een watje over kan gaan.

Ik kan het masker zeker aanraden omdat het me het gevoel geeft dat mijn huid in een zeer korte tijd frisser en meer opgepept oogt dan ervoor. Het duurt maar 5 minuten dus het zou handig zijn in een ochtendroutine. Daarnaast blijft de lekker geur van het masker nog even hangen.

Je kan het SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier hier op bol.com terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

3 gedachten over “SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s