Deze producten heb ik in februari opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand februari. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 2 Anti Frizz Shampoos van Dove

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Anti Frizz Shampoo van Dove op. Deze shampoo heeft zeker het gewenste effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. Ik ben zeker tevreden over deze shampoo. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

  • Anti Frizz Conditioner van Dove

Deze maand gebruikte ik de Anti Frizz Conditioners van Dove op. Net zoals de shampoo, heeft deze conditioner het gewenst effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. De conditioner zorgt er ook voor dat de knopen uit mijn haar zijn. Ook over deze conditioner ben ik tevreden.. Je kan deze conditioner bij Action terugvinden.

  • Colour Care Condtioner van Dove

Deze maand gebruikte ik ook de Colour Care Conditioner van Dove op. Hoewel deze conditioner voor gekleurd haar bedoeld is, heeft deze conditioner zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze conditioner bij Action terugvinden.

  • Soft Passion Fruit Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een douchegel uit de Soft lijn van Nivea op. Ik gebruikte de Passion Fruit douchegel op. De douchegel heeft een zoete, fruitige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan deze douchegel bij Action terugvinden.

  • Enkele maskertjes:

Ook gebruikte ik deze maand enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

  1. SkinActive Vitamine C sheet masker met ampullen-serum van Garnier: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.
  2. Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s