SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier zou je huid steviger en gerevitaliseerd doen aanvoelen. Daarnaast zouden droogtelijntjes zichtbaar verminderd zijn na gebruik van het masker. Het hyaluronzuur zou de huid helpen verlichten en je natuurlijk gezonde glow doen herstellen. Het watermeloenextract zou de huid verfrissen. Dit masker is bedoeld voor een vermoeide en verslapte huid. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en laat het aansluiten op de contouren van je gezicht. Laat het masker 5 minuten op je gezicht. Verwijder na 5 minuten het masker en masseer het overtollig product zachtjes in de huid.

Werkt het masker?

Het SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier is een wit sheet masker dat wat doorschijnend wordt als het is aangebracht. Het masker heeft de geur van watermeloen. Het ruikt zoet maar daarnaast ook zeer fris, wat voor mij een aangenaam en verfrissend gevoel geeft.

Het masker past qua vorm vrij goed op mijn gezicht. Zowel het masker als de openingen in het masker zijn niet te groot of te klein.

Het masker geeft een verfrissend gevoel wanneer het aangebracht is. Dit omdat er voldoende serum in het masker zit.

Ook nadien voelt mijn huid verfrist aan, waardoor het mijn huid precies gerevitaliseerd lijkt. Het masker geeft mijn huid een mooie frisse glans en de oppervlakkige droge plekjes op mijn huid lijken verdwenen. Ook de lekkere geur van het masker blijft zeker nog even aanwezig.

Bij het verwijderen van het masker is er zeker nog wat serum op de huid aanwezig die je nog moet inmasseren en waar je eventueel nog even met een watje over kan gaan.

Ik kan het masker zeker aanraden omdat het me het gevoel geeft dat mijn huid in een zeer korte tijd frisser en meer opgepept oogt dan ervoor. Het feit dat oppervlakkige droge plekjes verdwenen zijn, is ook een pluspunt. Het duurt maar 5 minuten dus het zou handig zijn in een ochtendroutine. Daarnaast blijft de lekker geur van het masker nog even hangen.

Je kan het SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier masker hier op bol.com terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Een gedachte over “SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s