Deze producten heb ik in maart opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand maart. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

 • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik een flacon van de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een flacon van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

 • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

 • Anti Frizz Shampoos van Dove

Deze maand gebruikte ik een flacon van de Anti Frizz Shampoo van Dove op. Deze shampoo heeft zeker het gewenste effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. Ik ben zeker tevreden over deze shampoo. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

 • Colour Care Condtioner van Dove

Deze maand gebruikte ik ook de Colour Care Conditioner van Dove op. Hoewel deze conditioner voor gekleurd haar bedoeld is, heeft deze conditioner zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze conditioner bij Action terugvinden.

 • Micellar Shampoo van Pantene

Deze maand gebruikte ik ook de Micellar shampoo van Pantene op. Over het algemeen heeft deze shampoo zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

 • Micellar Conditioner van Pantene

Deze maand gebruikte ik een Micellar conditioner van Pantene op. De conditioner voedt en verzorgt mijn haar wel goed. Toch zorgt deze conditioner niet voldoende voor dat mijn haar zonder knopen is. Je kan deze conditioner in de action terugvinden.

 • Relaxing Douchegel van Dove

Deze maand gebruikte ik de Relaxing douchegel met kokosmelk en jasmijnblaadjes van Dove op. Deze douchegel is zeker een goede douchegel. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

 • Ochtend Boost Doucheschuim van Andrélon

Deze maand gebruikte ik ook de Ochtend Boost Doucheschuim van Andrélon op. Deze doucheschuim heeft de geur van appelbloesem en cranberry. Deze doucheschuim verzorgt mijn huid zeker goed. Je kan deze doucheschuim hier op bol.com terugvinden.

 • Enkele maskertjes:

Ook gebruikte ik deze maand enkele maskertjes op. Voor wie mijn blog volgt, weet dat er vaak reviews van maskers online komen en dus heb ik er ook enkele opgebruikt. Het zijn de volgenden:

 1. SkinActive Hyaluronzuur sheet masker met ampullen-serum van Garnier: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit masker hier op bol.com terugvinden.
 2. Chill Out Mask van Kneipp: Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan het Chill Out Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s