Chill Out Sheet Mask van Kneipp | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Chill Out Sheet Mask van Kneipp. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Chill Out Sheet Mask van Kneipp is verrijkt met patchouli-olie en hennepzaadextract. Dit masker zou de huid kalmeren, verwennen en intensief verzorgen. Zo zou het masker de huid voller en zachter aanvoelen door de verzorgende formule. Het zou een ontspannend effect hebben. Dit masker is volledig veganistisch. Je kan het Chill Out Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Masseer de resterende lotion in of verwijder het met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Chill Out Sheet Mask van Kneipp is een wit sheet mask dat doorzichtig wordt bij het aanbrengen. Het masker heeft een zoete, zeepachtige geur. Deze geur overheerst niet maar je ruikt hem wel.

Het masker past vrij goed op mijn gezicht. Wel heeft het masker in verhouding tot mijn gezicht een vrij groot stuk voor het voorhoofd en de bovenlip en een klein stuk voor de kin. mijn wangen en neus zijn goed bedekt en de openingen voor de neus en ogen zijn correct. De mondopening is eerder aan de kleine kant.

Bij het aanbrengen voelt het masker fris aan. Dit omdat er voldoende serum in het masker aanwezig is. Wanneer het een paar minuten is aangebracht voelt het alsof de serum in het masker een effect heeft op mijn huid. Het tintelt een beetje maar het is ook wel een deugddoend gevoel.

Nadien voelt mijn huid zeker wel zacht en verfrist aan. Het voelt gekalmeerd en verzorgt aan.

Over het algemeen ben ik tevreden over het Chill Out Sheet Mask van Kneipp omdat het wel deugd deed en een goed effect had op mijn huid. Mijn huid voelt verzorgt en verfrist aan.

Je kan het Chill Out Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Chill Out Sheet Mask van Kneipp | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s