Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier zou je huid een hydratatieboost geven na slechts 15 minuten. Dit masker is verrijkt met hyaluronzuur en kamille, wat zorgt voor een verzachtend gevoel voor je huid. Na 15 minuten zou de huid er gehydrateerd uitzien. Daarnaast zou de huid verzacht, comfortabel en gekalmeerd aanvoelen. Daarnaast zou het masker de huid voeden, revitaliseren en de trekkerige huid verminderen. Het masker zou geschikt zijn voor elke huid, zelfs een gevoelige huid. Dit masker is volledig te composteren. Je kan het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker aansluiten op de contouren van het gezicht. Laat het masker 15 minuten op het gezicht en verwijder het masker nadien. Masseer het overtollig product zachtjes in, gebruik het op je hals of verwijder het met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier is een wit tissue masker. Het heeft een zoete en bloemige geur die niet erg hard opvakt.

Het tissue masker past vrij goed op mijn gezicht. De vlakken voor het voorhoofd, de kin, de neus en de wangen zijn niet te groot en niet te klein. De openingen voor de ogen, de neus en de mond komen overeen met mijn gezichtsverhoudingen.

Bij het aanbrengen is er veel serum aanwezig op het gezichtsmasker. Hierdoor voelt het heel frissend aan bij het aanbrengen en gedurende de 15 minuten dat het masker op moet blijven. De serum lekt niet.

Bij het verwijderen van het masker is er wel nog wat serum op mijn gezicht aanwezig maar is er ook wat serum in mijn huid getrokken. Ik moest er zeker met een wattenschijfje over gaan. Mijn huid voelt net na het verwijderen van het masker ook wel verfrist aan.

Mijn huid voelt nadien gehydrateerd aan. Ook voelt het zeker wel verzacht en gekalmeerd aan. Het masker heeft dus zeker wel een goed effect op mijn huid.

Ik kan dit maskertje zeker wel aanraden omdat het een goed effect heeft op mijn huid.

Je kan het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Een gedachte over “Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s