Deze producten heb ik in april opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand april. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Micellar Shampoo van Pantene

Deze maand gebruikte ik de Micellar shampoo van Pantene op. Over het algemeen heeft deze shampoo zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • 2 Micellar Conditioners van Pantene

Deze maand gebruikte ik twee flacons van de Micellar conditioner van Pantene op. De conditioner voedt en verzorgt mijn haar wel goed. Toch zorgt deze conditioner niet voldoende voor dat mijn haar zonder knopen is. Je kan deze conditioner in de action terugvinden.

  • 2 Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik twee douchegels uit de Soft lijn van Nivea op. Ik gebruikte twee keer de Diamond & Argan Oil douchegel op. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel bij Action terugvinden.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier

Deze maand gebruikte ik ook het Skin Active Hydra Bomb Super hydraterend & verzachtend Tissue Masker van Garnier op. Je kan de review over dit masker hier lezen. Je kan dit Tissue Masker van Garnier hier op de site van Di Beauty terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Een gedachte over “Deze producten heb ik in april opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s