Deze producten heb ik in mei opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand mei. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 2 Micellar Shampoos van Pantene

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Micellar shampoo van Pantene op. Over het algemeen heeft deze shampoo zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo hier op bol.com terugvinden.

  • Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik een douchegel uit de Soft lijn van Nivea op.. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel bij Action terugvinden.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Waterlily & Oil Douchegel van Nivea

Deze maand gebruikte ik de Waterlily & Oil Douchegel van Nivea op. In deze douchegel zit een lichte scrub. Deze douchegel heeft een lichte zoete geur. Je kan deze douchegel hier op bol.com terugvinden.

  • Amandel & Honing handzeep van Dille & Kamille

Deze maand gebruikte ik ook de Amandel & Honing handzeep van Dille & Kamille op. Deze handzeep heeft een goede werking en heeft ook een lekkere geur. Je kan deze handzeep hier op de site van Dille & Kamille terugvinden.

  • 2 Intense Zomer Blond Conditioners van Andrélon

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Intense Zomer Blond Conditioner van Andrélon op. Deze conditioner ontwart mijn haar zeker goed en verzorgt mijn haar zeker en vast. Je kan deze conditioner in de Action terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s