Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand juni. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • 3 Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik 3 flacons van de Diamond & Argan douchegel uit de Soft lijn van Nivea op.. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel ook bij Action terugvinden.

  • Intense Zomer Blond Conditioner van Andrélon

Deze maand gebruikte ik één flacon van de Intense Zomer Blond Conditioner van Andrélon op. Deze conditioner ontwart mijn haar zeker goed en verzorgt mijn haar zeker en vast. Je kan deze conditioner in de Action terugvinden.

  • Cavity Protection Tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikt ik Cavity Protection Tandpasta van Oral B op. Deze tandpasta heeft een muntsmaak. Over het algemeen vind ik de tandpasta’s van Oral B de beste tandpasta’s op de markt. Je kan deze tandpasta hier op bol.com terugvinden.

  • Micellar Conditioner van Pantene

Deze maand gebruikte ik één flacon van de Micellar conditioner van Pantene op. De conditioner voedt en verzorgt mijn haar wel goed. Toch zorgt deze conditioner niet voldoende voor dat mijn haar zonder knopen is. Je kan deze conditioner in de action terugvinden.

  • Anti Frizz Shampoo van Dove

Deze maand gebruikte ik een flacon van de Anti Frizz Shampoo van Dove op. Deze shampoo heeft zeker het gewenste effect op mijn haar. Mijn haar ziet er glanzend, gezond en niet pluizig uit. Ik ben zeker tevreden over deze shampoo. Je kan deze shampoo bij Action terugvinden.

  • Fresh & Volume Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik ook een Fresh & Volume Shampoo van Palmolive op. Deze shampoo is bedoeld voor normaal haar en heeft de geur van citrusvruchten. Deze shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo van Palmolive hier op bol.com terugvinden.

  • Hydraterende handcrème met de geur van Clementine & Spices van Yves Rocher

Deze maand gebruikte ik ook een hydraterende handcrème van Yves Rocher op. Deze hydraterende handcrème komt uit een limited edition en heeft de geur van Clementine & Spices. Deze handcrème had ik nog liggen en is dus ook al enkele jaren oud. Deze handcrème had zeker een goed effect op mijn huid. Je kan de handcrèmes van Yves Rocher hier op hun website terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

2 gedachten over “Deze producten heb ik in juni opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s