Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp is verrijkt met watermunt-, algen- en cactuswater-extract. Dit hydro masker zou de huid verfrissen en hydrateren. Zo zou het masker de huid gehydrateerd, voller en zachter aanvoelen door de verzorgende formule. Dit masker is volledig veganistisch. Je kan het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Hoe te gebruiken?

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het masker 10 à 15 minuten intrekken. Masseer de resterende lotion in of verwijder het met een wattenschijfje.

Werkt het masker?

Het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp is een wit sheet mask dat doorzichtig wordt bij het aanbrengen. Het masker heeft een zoete muntachtige geur. Deze geur overheerst niet maar je ruikt hem wel.

Het masker past vrij goed op mijn gezicht. Wel heeft het masker in verhouding tot mijn gezicht een vrij groot stuk voor het voorhoofd en de bovenlip en een klein stuk voor de kin. mijn wangen en neus zijn goed bedekt en de openingen voor de neus en ogen zijn correct. De mondopening is eerder aan de kleine kant.

Bij het aanbrengen voelt het masker fris aan. Dit omdat er voldoende serum in het masker aanwezig is. Wanneer het een paar minuten is aangebracht voelt het alsof de serum in het masker een effect heeft op mijn huid. Het tintelt een beetje maar het is ook wel een deugddoend gevoel.

Nadien voelt mijn huid zeker wel zacht en verfrist aan. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid wat meer gehydrateerd aanvoelt. Toch kan mijn huid nog wat meer hydratatie gebruiken en kan ik dus niet volledig op het masker vertrouwen.

Over het algemeen ben ik tevreden over het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp omdat het wel deugd deed en een goed effect had op mijn huid. Aangezien ik niet de verwachting had dat mijn huid veel beter gehydrateerd zou zijn door enkel het masker te gebruiken, ben ik ook niet teleurgesteld dat dit niet is gebeurd.

Je kan het Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp hier op bol.com terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

3 gedachten over “Hydro Kick Sheet Mask van Kneipp | Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s