Hawaiian Poké Bowl | Hotspot

Poké bowls zijn al een tijdje hip. Wie mij volgt op Instagram, merkte dat ook ik niet aan deze trend kan weerstaan. In Mechelen zijn er enkele tentjes waar men poké bowls aanbiedt, waaronder de keten Hawaiian Poké Bowl. Deze poké bowls moest ik natuurlijk ook eens proeven. Ben je benieuwd wat ik van Hawaiian Poké Bowl vind? Lees dan zeker even mee.

Waar?

De vestiging die ik vaak bezoek is het restaurant in Mechelen. Deze vestiging van Hawaiian Poké Bowl is gelegen op het adres Ijzerenleen 23, 2800 Mechelen.

Daarnaast heeft de keten ook vestigingen in Hasselt, Turnhout, Luik en zelfs Tilburg. Daarnaast heeft Hawaiian Poké Bowl zelfs meerdere restaurants in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven en Kortrijk én dat nog maar sinds de zomer van 2018.

Wat?

Hawaiian Poké Bowl is een keten aan restaurants die Poké Bowls serveert. De poké bowl vind zijn oorsprong ook letterlijk in Hawaii en is een hoofdgerecht dat in eerste instantie met rauwe vis, groentjes en sushi rijst wordt gegeten.

Bij Hawaiian Poké Bowl biedt men poké bowl met vis, groentjes en sushi rijst aan, maar daarnaast kan je ook kiezen uit varianten met vlees of vleesvervangers. Je kan kiezen uit poké bowls die werden samengesteld door Hawaiian Poké Bowl zelf. Ook kan je zelf een poké bowl samenstellen. Je kan dan kiezen uit verschillende soorten vis of vlees(vervangers), verschillende groentjes en verschillende dressings en toppings. Ook kan je kien welke basis je wilt (bvb. sushi rijst, sla, quinoa, …). Je kan dus kiezen naar eigen smaak, voorkeur en allergieën.

Het kiezen, samenstellen en bestellen van een poké bowl kan aan een toog waar je aanschuift. Daarnaast kan je ook bestellen aan een digitale kiosk. Je kan er voor kiezen om in het restaurant te eten of om je poké bowl mee te nemen. Ook kan je in verschillende steden ook je poké bowl bestellen via Takeaway of Deliveroo.

Je kan meer info over Hawaiian Poké Bowl hier op hun website, hier op Facebook en hier op Instagram terugvinden.

Openingstijden

Net zoals verschillende vestigingen van Hawaiian Poké Bowl, is de vestiging in Mechelen elke dag geopend van 11u00 tot 22u00. Kijk dit per vestiging telkens goed na, want dit kan afwijken.

Ervaringen

Het restaurant van Hawaiian Poké Bowl in Mechelen ziet er heel trendy, maar daarnaast ook heel gezellig uit. Ik voel me een beetje op een vakantiebestemming omdat het restaurant er zomers is aangekleed. Er wordt gebruik gemaakt van veel groen en plantjes. Zo is er bijvoorbeeld een muur vol met planten. Ook worden er veel kleurtjes gebruikt, waar ik zelf heel vrolijk van word. Daarnaast wordt er ook veel gebruikt gemaakt van verschillende houtsoorten, wat de locatie heel huiselijk maakt. Als ik kijk naar de social media van Hawaiian Poké Bowl, merk ik dat deze stijl in de andere restaurants wordt doorgetrokken.

Wanneer ik een poké bowl eet van Hawaiian Poké Bowl is dit meestal on the go. Dat het eten gewoon kan meegenomen worden om op een andere plek te eten, vind ik gemakkelijk en handig dat men dit aanbiedt. Als ik een poké bowl ter plaatse eet, vindt ik steeds dat er een aangename sfeer hangt.

De poké bowls zelf vind ik zeer lekker. Ik kan zowel de reeds samengestelde poké bowls als de bowls die je zelf kan samenstellen erg aanraden. De ingrediënten zijn allemaal zeer vers. Zo is de sushi rijst vaak nog maar pas gekookt en zien de groenten, de vis en het vlees er steeds vers uit. Zowel de groentjes als de vis en het vlees zijn een mix aan ingrediënten die ik zelf al dan niet gemakkelijk in huis haal. Zo kan je niet alleen kiezen voor bijvoorbeeld komkommer en wortelen, maar daarnaast kan je ook kiezen uit edamame boontjes en guacamole. De verschillende ingrediënten zijn vaak talrijk aanwezig. Zelden kreeg ik het antwoord dat het ingrediënt niet voorradig is, wat bij sommige restaurants wel durft te gebeuren. De keuze tussen een medium bowl en een large bowl vind ik ook wel aangenaam.

De bediening en het personeel van Hawaiian Poké Bowl krijgt van mij ook zeker pluimen. Het personeel is vriendelijk en helpt de klant goed verder. Bij de toog stelt het personeel jouw poké bowl samen en dat vind ik een luxe. Enerzijds omdat je dan bediend wordt, anderzijds omdat ik dit persoonlijk ook hygiënisch vind. Als er daarnaast ook problemen zijn, kan je bij het personeel terecht en doen ze er alles aan om het in orde te krijgen.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden van Hawaiian Poké Bowl. Hoewel dit een keten is, staat het bedrijf zeker voor kwalitatief eten en gezelligheid. Dit zijn twee waarden die ik zeer belangrijk vind.

Je kan meer info over Hawaiian Poké Bowl hier op hun website, hier op Facebook en hier op Instagram terugvinden.

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

2 gedachten over “Hawaiian Poké Bowl | Hotspot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s