Deze producten heb ik in juli opgebruikt

Maandelijks gebruik ik enkele beauty- en verzorgingsproducten op, dus ook tijdens de maand juli. Ben je benieuwd welke producten ik deze maand heb opgebruikt? Lees dan zeker even mee.

  • Original Deodorant van Dove

Wie me al langer volgt, weet dat ik graag de deo’s van Dove gebruik. Deze maand gebruikte ik een flacon van de Original Deodorant van Dove in sprayvorm op. Ik gebruikte een flacon van 250 ml op. De deo’s van Dove laten geen plekken achter en hebben een heel neutrale geur die niet overheerst maar wel andere geurtjes camoufleert. Je kan deze deo in een sixpack voor €21,50 hier op de site bol.com vinden.

  • Diamond Gloss Care conditioner van Nivea

Deze maand gebruikte ik twee flacons van de Diamond Gloss Care conditioner van Nivea op. Deze conditioner gebruikte ik al wel vaker. Deze conditioner heeft altijd een goed effect op mijn haar. Daarom dat ik deze conditioner vaker opnieuw koop. Je kan deze conditioner hier op bol.com vinden.

  • 2 Soft Care Shower Diamond & Argan Douchegels van Nivea

Deze maand gebruikte ik 2 flacons van de Diamond & Argan douchegel uit de Soft lijn van Nivea op.. De douchegel heeft een zoete, zeepige geur. Deze douchgel verzorgt de huid zeker goed. Je kan 6 flacons van deze douchegel voor €16,99 hier op bol.com terugvinden. Je kan deze douchegel ook bij Action terugvinden.

  • Fresh & Volume Shampoo van Palmolive

Deze maand gebruikte ik ook een Fresh & Volume Shampoo van Palmolive op. Deze shampoo is bedoeld voor normaal haar en heeft de geur van citrusvruchten. Deze shampoo heeft zeker een goed effect op mijn haar. Je kan deze shampoo van Palmolive hier op bol.com terugvinden.

  • 3D White menthe intense tandpasta van Oral B

Deze maand gebruikte ik ook de 3D White tandpasta van Oral B op. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de tandpastas van Oral B. Ik ben zeker ook tevreden over deze tandpasta omdat die doet wat het moet doen. Toch ben ik qua smaak iets meer fan van de Cavity Protection Tandpasta van Oral B. Je kan de 3D White tandpastas hier op bol.com terugvinden.

  • Flower Love handzeep van Palmolive

Deze maand gebruikte ik een handzeep van Palmolive op. Dit was de Flower Love handzeep. Palmolive heeft altijd zeer goed handzeep in hun collectie. Je kan de handzeep van Palmolove hier op bol.com terugvinden.

  • The Ritual of Sakura House Perfume van Rituals

Deze maand gebruikte ik een house perfume van Rituals op. Deze house perfume komt uit de lijn The Ritual of Sakura en heeft een lekkere geur. Je kan deze house perfume hier op bol.com terugvinden.

  • Hydraterende crème van Nivea

Deze maand gebruikte ik een klein potje van de hydraterende crème van Nivea op. Hierover ben ik altijd tevreden. Je kan deze hydraterende crème hier op bol.com terugvinden.

Welke producten gebruikte jij deze maand op?

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. Sommige linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn affiliate links. Ik krijg dus een hele kleine som geld wanneer jij iets koopt op de site bol.com. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s