Deze producten heb ik in september opgebruikt

Tijdens de maand september heb ik een paar verzorgingsproducten opgebruikt. Van deze producten ben ik zeker en vast wel fan. Ben je benieuwd? Lees dan zeker mee.

  • Repair & Targeted Care Shampoo & Conditioner van Nivea

Ik gebruikte lang de Diamond Gloss Care versie van deze shampoo en conditioner, maar ik merkte dat mijn haar toch nog een beetje beschadigd was. Door het gebruik van de Repair & Targeted Care shampoo en conditioner werd dit toch beter opgelost.

Foto 25-09-18 15 27 40.jpg

  • Honeymania Shower Gel van The Body Shop

Vorige maand gebruikte ik de Cacao Butter versie op en die vond ik niet goed ruiken. Deze douchegel met honinggeur kon me meer bekoren. Over het algemeen ben ik wel van de formule van deze douchegels. De douchegels van The Body Shop kan je hier vinden?

Foto 25-09-18 15 27 50

  • Moringa Cream body scrub

Deze body scrub had ik al een tijdje in mijn kast liggen maar had ik nog nooit eerder gebruikt. Toen ik deze scrub deze maand opende vond ik het vreemd dat ik hem nog nooit gebruikt had. De scrub heeft een zoet-zure geur en is aangenaam qua korrel. Deze scrub kan je hier vinden.

Foto 25-09-18 15 28 06.jpg

Welke Producten heb jij deze maand opgebruikt?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

3 gedachten over “Deze producten heb ik in september opgebruikt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s