Mijn iPhone-accessoires | Deel 1

Een tijdje geleden kocht ik een nieuwe iPhone 8. Waarom ik exact voor deze smartphone koos, lees je in dit blogbericht. Omdat ik soms onhandig kan zijn, wil ik mijn iPhone op verschillende manieren beschermen. Zo koos ik ervoor om een folie op mijn iPhone te kleven tegen krassen. Daarnaast koos ik er ook voor om ook de rest van mijn iPhone 8 te beschermen. En dat doe ik aan de hand van een hoesje. Omdat ik afwisseling soms wel tof vind, heb ik thuis meerdere iPhonehoesjes liggen. Ben je benieuwde welke iPhonehoesjes ik heb en waar ik ze kocht? Lees dan zeker even verder.

Foto 27-10-18 18 08 48

  • Hoesje van Apple

Toen ik mijn iPhone 8 kocht, kocht ik meteen ook een hoesje bij Switch (de winkel van Apple). Ik koos voor een simpel navy blauw hoesje. Ik ben niet iemand dat met felle kleurtjes zoals rood of roze gaat rondlopen en vond het blauwe hoesje het mooiste in het gamma. Ik koos voor een siliconen hoesje omdat deze langer meegaan dan de lederen versies. Dit is het hoesje dat ik het vaakst rond mijn iPhone heb, omdat het hoesje ook mooi boven het scherm uitkomt. Als mijn iPhone dan op de schermkant valt, is de kans kleiner dat mijn scherm zal barsten. Ik betaalde €39 voor dit blauwe siliconen hoesje van Apple zelf. Je kan het nog steeds voor dezelfde prijs op de site van Apple vinden.

Foto 27-10-18 18 09 32

  • Doorzichtig papegaaienhoesje 

Het doorzichtig hoesje met blauwe papegaaien kocht ik bij Flying Tiger. Ik ben niet zeker of ze deze hoesjes nog in de winkels hebben. Als ze dit hoesje niet meer in de winkel in jouw buurt hebben, hebben ze misschien wel hoesjes met andere leuke prints op. Ik weet niet exact meer wat ik voor dit hoesje betaalde, maar het zal niet meer dan 5 euro zijn. Ik heb het hoesje nog niet heel veel gebruikt omdat dit hoesje niet boven het scherm ‘uittorent’. Dat vind ik soms wat riskant. Uit ervaring weet ik dat niet alle hoesjes van Flying Tiger heel stevig zijn, dus ik ben ook benieuwd hoelang het meegaat. Toch vond ik het de moeite waard om dit hoesje eens te kopen vanwege de grappige print.

Foto 27-10-18 18 09 37

  • Marmeren hoesjes

Ook kocht ik drie marmeren hoesjes. Deze kocht ik op Wish bij éénzelfde verkoper. Ik weet niet exact meer hoeveel geld ik er aan uitgaf. Momenteel staat er op Wish dat deze gratis, maar ook uitverkocht zijn maar als ik me niet vergis betaalde ik er wel ongeveer 1 euro voor per hoesje. Daarbij moet je dan nog eens verzendkosten rekenen. Je kan ze hier vinden (wie weet komen ze nog eens online). Ook deze hoesjes heb ik nog niet zo vaak rond mijn iPhone gedaan omdat ze net zoals het hoesje van Flying Tiger niet boven het scherm uittorenen. Wel vind ik ze heel mooi. Het groene is net iets minder mijn ding. Daarvan had ik het effect net wat anders verwacht!

Ik besteld ook nog twee andere hoesjes op Wish maar die zijn nog niet aangekomen. Wil je deze hoesjes ook in een blogbericht zien? Laat het dan even weten in de reacties!

Naar welke hoesje gaat jouw voorkeur uit? Welke hoesjes kan jij aanraden?

Veel liefs,

Amelie

Mobile & Tablets

Advertentie

3 gedachten over “Mijn iPhone-accessoires | Deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s