Deze boeken zou ik willen lezen | Januari 2023

Een nieuw jaar betekent voor mij dat er een aantal boeken op mijn lijstje staan die ik dit jaar zou willen lezen. Net zoals afgelopen jaren lijst ik ook dit jaar de boeken op die ik zou willen lezen. Sommige boeken komen terug omdat ik deze nog steeds wil lezen. Sommige boeken in dit lijstje zijn dan weer nieuw. Ben je benieuwd welke boeken ik graag zou willen lezen? Lees dan zeker even deze blogpost mee.

  • “De Volksjury” van Silke Vandenbroeck en Laura Scheerlinck

Vlak voor de kersvakantie kocht ik het eerste boek van “De Volksjury” aan. “De Volksjury” is een podcast over true crime, gehost door Silke Vandenbroeck en Laura Scheerlinck. Omdat hun podcast zo’n succes is, besloten de dames van “De Volksjury” in 2021 een boek uit te geven. Nogmaals wegens succes besloten ze zelfs om een tweede boek te schrijven.

Momenteel ben ik volop bezig in het eerste boek van “De Volksjury”. Dit boek wil ik zeker uitlezen want de schrijfstijl van Laura en Silke komt overeen met hun vertelstijl in de podcast, één van de redenen waarom ik naar hun podcast luister. Daarnaast intrigeren de verhalen/gebeurtenissen me enorm. Als dit eerste boek uit is, is de kans groot dat ik ook het tweede boek ga kopen. Ook daar ben ik benieuwd naar.

Je kan het eerste boek van “De Volksjury” van Silke Vandenbroeck en Laura Scheerlinck hier op bol.com terugvinden. Ook het tweede boek kan je hier op bol.com vinden.

  • Boeken van Nicholas Sparks

Een tijd geleden kocht ik verschillende boeken van Nicholas Sparks aan. Deze eerste boeken die ik van hem las, De Bruiloft en De Keuze, vielen zeker in de smaak. Ik ben dus zeker ook benieuwd naar zijn andere boeken.

  • “De veertig regels van de liefde” van Elif Shafak

Een tijd geleden kreeg ik het boek “De veertig regels van de liefde” van Elif Shafak toegestuurd door de uitgeverij New Amsterdam. Ik las het boek “10 minuten 38 seconden in deze vreemde wereld” van Elif Shafak al en vond dit een mooi boek. dit maakt me nieuwsgierig naar “De veertig regels van de liefde”. Je kan dit boek hier op bol.com terugvinden.

  • “Asem” van Leen Dendievel

In 2018 bracht actrice en auteur Leen Dendievel het boek “Asem” over paniekaanvallen uit. Toen dit boek werd uitgebracht, sprak het me al aan, maar toch las ik het nog niet. Een tijdje geleden gaf ze dit boek opnieuw uit, maar met wat meer levenservaring aan toegevoegd. Boeken rond mentale gezondheid intrigeren me wel, dus ook dit boek maakt me benieuwd. Je kan het heruitgegeven boek Asem van Leen Dendievel hier op bol.com terugvinden.

Welke boeken staan er op jouw lijstje? Las jij al één van bovenstaande boeken?

Veel liefs,

Amelie

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s