Dead Sea Minerals Kleimasker van Kruidvat Originals | Review

Omdat mijn huid wat meer verzorging nodig heeft, ben ik een tijdje terug op zoek gegaan naar enkele maskertjes die mijn huid op verschillende manieren kunnen verzorgen. Deze week testte ik het Dead Sea Minerals Kleimasker van Kruidvat Originals. Ben je benieuwd naar dit masker? Lees dan zeker even mee.

Het Dead Sea Minerals Kleimasker van Kruidvat Originals reinigt en activeert intensief voor een stralende en schone huid. De dode zeemineralen staan bekend om hydraterende en ontspannende eigenschappen. Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden. Je kan dit masker meerdere keren gebruiken.

Hoe te gebruiken?

Breng het masker royaal aan op de huid. Laat het masker 10 à 15 minuten inwerken. Spoel nadien af met lauw water.

Werkt het masker?

Het Dead Sea Minerals Kleimasker van Kruidvat Originals heeft een aangename zure geur en heeft een blauwe kleur.

Het Dead Sea Minerals Kleimasker voelt werkelijk aan als een kleimasker en is heel stevig. Doordat het masker vrij stevig is, is het lastiger om het masker uit de tube te krijgen dan bij de andere maskers van Kruidvat Originals. Toch is het makkelijk om het masker aan te brengen op de huid.

Ondanks dat dit masker een kleimasker is, geeft het masker zeker een verfrissend gevoel wanneer het is aangebracht.

Het masker droogt na 15 min maar lichtjes op, afhankelijk hoe dik je het masker aanbrengt. Het kleimasker is makkelijk te verwijderen met een washandje.

Ik heb het gevoel dat mijn huid gereinigd en gehydrateerd is na het gebruiken van dit kleimasker.

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over dit masker. Het masker heeft zeker effect op mijn huid.

Je kan dit masker voor €2,29 in de winkels of hier op de site van Kruidvat vinden.

Veel liefs,

Amelie

Dit blogbericht is geschreven uit eigen mening en is NIET tot stand gekomen door een samenwerking. De linkjes die geplaatst werden in dit blogbericht, zijn GEEN affiliate links. Ik krijg dus geen geld wanneer jij iets koopt op deze site. Meer info vind je in de disclaimer op mijn Over mij – pagina.

3 gedachten over “Dead Sea Minerals Kleimasker van Kruidvat Originals | Review

  1. Ik gebruik deze ook! ik vind hem echt heel fijn! Helemaal als je daarvoor eerst het scrubmasker van charcoal van de trekpleister gebruikt!

    Like

Plaats een reactie